Alltid välkommet

Ja det är väl alltid så härligt att få en rabattkod som man kan använda när man ska shoppa. Ja det är ju så mycket roligare att handla om man vet att man får det till ett bättre pris än om man skulle handla utan det.
Så det sär kul när olika företag ger en rabbattkoder som man kan använda för att handla hos dom.
Och jag tror att dom tjänar bra på det, för man passar ju alltid på att handla lite mer då än vad man hade tänkt för att man vet att man råt lite rabatt på det hela.

Så spar dom och använd dom

Ja man gör väl i att spara dom så att man kan använda sig av en rabattkod när man väl behöver det. Ja att shoppa sak ju vara kul och det blir ju lite roligare då.
Det var länge sedan jag verkligen shoppade men jag är sugen p att göra det eftersom det var ett tag sen. Men då brukar det ju i och för sig bli lite roligare att göra det om man inte har gjort det på länge.

Så brukar jag göra, i stället för att handla lite då och då så tycker jag det är roligare att inte handla så mycket hela tiden utan att vänta tills en tid på året då jag tycker att nu är det dags, brukar vara vid rea tider. Och då så handlar man lite mer och då känns det ju jätte kul för då får man ju en hel del saker istret för bara en liten sak till exempel.
Men det där är ju så olika och man gör ju på det sättet man själv tycker är bäst och roligast och hur det fungerar för en rent ekonomiskt.
Men hur som helst så är det kul att få en rabattkod lite då och då.